Awesome noder til awesome produktioner

Med Micro Orchestration leverer jeg nodearrangementer for live-instrumenter til din indspilning, koncert- eller tv-optræden.

For et fast beløb på 4.995kr pr sang får du et nodearrangement og én revision, så det er klar til at blive spillet til dit næste hit. Prisen er ekskl. moms og ydelsen kan være berettiget KODA’s arrangørandel.

Micro Orchestration kan både være et akustisk nodearrangement af et originalnummer – hvis det skal bruges i unplugged optrædener – eller et ekstra element i originalnummeret hvadenten det skal bruges til indspilning eller optræden.

Det kan være en strygekvartet eller symfoniorkester; funky blæsersektion, big band eller hvilken som helst kombination af instrumenter uanset hvilken genre musik, du producerer. Nodearrangementet er selvfølgelig unikt og skabt til din musik efter dine ønsker, og jeg hjælper gerne med at finde de rette musikere.

Du modtager en demo, og når den er godkendt og alle stemmer samt partitur er leveret i PDF modtager du en faktura.

Mit arbejde inkluderer nodearrangementer og orkestreringer for blandt andre:

Copenhagen Phil

DR Big Band

Aalborg Symfoniorkester

BBC Philharmonic

London Session Strings

City of Prague Philharmonic

MEW

Bent Fabricius-Bjerre

When Saints Go Machine

Kenneth Thordal

Bryan Rice

Jóhann Jóhannsson

…samt nodearrangementer og orkestreringer til spillefilm som Arrival, Sommeren ’92 og Klassefesten 2 og 3 og indspilninger i bl.a. Abbey Road og AIR Lyndhurst

Bestil et nodearrangement ved at skrive til thomas@bryla.dk eller benyt kontaktformularen herunder. Vedhæft gerne et downloadlink til din musik, der skal have et arrangement.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

#AwesomeNoder